skok do vsebin skok do navigacijskega menija
podrobnosti o izdelku
Speedcross 3 GTX
Ženska tekaška obutev za večjo vzdržjivost pri teku
Ostalo
Čevelj ne premoči, odvaja znoj proč od stopal, vrhunsko diha in ohranja stopala suha. Sensifit sistem omogoča popolno prileganje stopalu.
Zavezovanje
Sistem lahkega zavezovanja Quicklace™ sistem: zavezovanje prek ene „vezalke“
Tehnologija/material
Zgornji del je izdelan iz trpežnega materiala z vododporno membrano GORE-TEX® Extended Comfort Footwear, ki je zračna. Tekstilna vlakna in vstavek iz mrežaste Mesh tkanine, ki ščiti pred vdorom peska in grušča v notranjost čevlja.
Blaženje
Vložek EVA zagotavlja dobro blaženje in anatomsko podporo.
Podplat
Non Marking Contagrip®podplat: nekoliko bolj grob podplat zagotavlja vrhunski oprijem na vseh podlagah, posebni materiali pa preprečujejo puščanje sledi na vseh podlagah. Čevelj je opremljen z OrthoLite®-vložkom.
Ocene (4) 5 5.0
4
5.0
COLOR-1912612
Prikaz vseh   1 od. 4 Ocene
5.0
5.0
hitra in sigurna obutev za vsakodnevne vzpone
Super obutev za "after-work" hitri vzpon na najbljižji vrh! Z njim odpadejo vsi zdrsi in nesigurni koraki. Zaradi membrane iz Goretexa sem brez skrbi, ko prečkam potoček na poti, sigurno mi bodo prav prišli do pozne jeseni in že zgodaj spomladi. Ob opori v sprednjem delu stopalo ne "zleze naprej", da bi ob spustu trpeli prsti. Gleženj je prost, čevelj lahek. In krasen. Številke proizvajalca so se mi zdele majhne, zato nosim to obutev dobro številko večjo kot sicer.
COLOR-1912612

Salomon Speedcross 3 GTX

Ženska tekaška obutev za večjo vzdržjivost pri teku
Ženska tekaška obutev
€ 99,99
-33%
namesto € 149,99z DDV
barva
tabela velikosti

splošni čas dostave  3-5 delovnih dni