skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Adidas

Odkrijte opremo, dele oblačil in čevlje znamke Adidas za najljubše vrste športa, kot so tek, nogomet, boks ali plavanje. Naročite zdaj takoj v Hervisovi spletni trgovini in izdelek vam bomo dostavili neposredno domov ali v želeno poslovalnico!

Adidas - Najbolj prodajani artikli

 • Tracksuit Riberio
  -42%
  ADIDAS 
  Tracksuit Riberio
  Moška trenirka
  € 40,00 namesto € 69,99
 • Kanadia 8 TR
  -33%
  review.brackets
  ADIDAS 
  Kanadia 8 TR
  Ženska tekaška obutev
  € 59,99 namesto € 89,99
 • W Xperior Softshell Vest
  -10%
  ADIDAS 
  W Xperior Softshell Vest
  Ženski tekaški brezrokavnik
  € 89,99 namesto € 99,99
 • Boxing Kit
  -33%
  ADIDAS 
  Boxing Kit
  Boksarski set
  € 39,99 namesto € 59,99
 • ADIDAS 
  Essentials Linear Tee
  Ženska majica
  € 19,99
 • Boys Tracksuit Entry Closed Hem
  -25%
  ADIDAS 
  Boys Tracksuit Entry Closed Hem
  Otroška trenirka
  € 29,99 namesto € 39,99
 • Entry Tracksuit Closed Hem
  -25%
  ADIDAS 
  Entry Tracksuit Closed Hem
  Otroška trenirka
  € 29,99 namesto € 39,99
Adidas Šport Adidas Šport
ZA VEČJE UDOBJE NA IGRIŠČU
ADIDAS 
Copa Mundial
€ 149,99
Kupi zdaj
Copa Mundial
ADIDAS - POGBA ACE
Ogled videa

Beli športni copati s tremi črnimi črtami na strani? Pravilna ugotovitev, govorimo o vodilni znamki Adidas!

Adidas  – Znamka z zgodovino!

Adolf Dassler je podjetje ustanovil leta 1949. Ime znamke je akronim, sestavljen iz vzdevka „Adi“ in iz prvih treh črk priimka. Še pred samo ustanovitvijo, sta Adolf in njegov brat Rudolf skupaj razvijala športne copate v družinskem podjetju Dassler Schuhfabrik. Mednarodno sta predstavila svoje izdelke na Olimpijskih igrah leta 1928 v Amsterdamu. Še večji uspeh pa sta dosegla na Olimpijskih igrah leta 1936 v Berlinu. Takrat so športniki s športnimi copati Dassler osvojili štiri zlate medalje. Po večletnih sporih, sta se brata leta 1948 dokončno razšla. Še isto leto je Rudolf ustanovi novo podjetje, danes poznano pod imenom Puma. S tem je postal direktna konkurenca mlajšemu bratu. Sprva je bil Adidas usmerjen v proizvodnjo športne obutve. Posebno so se posvečali nogometni obutvi, kar se je leta 1954 izkazalo kot dobra odločitev. Na svetovnem prvenstvu v nogometu ni uspela samo Nemška izbrana vrsta, temveč tudi podjetje Adidas. Nogometaši, ki so nosili nogometno obutev Adidas, so lahko menjavali čepe na podplatih. To je bila le ena izmed mnogih inovacij na področju športne obutve. Po letu 1960 se je podjetje začelo ukvarjati tudi s tekstilno industrijo in še danes zelo dobro konkurirajo v kategoriji prostega časa in športne mode.

Adidas kot trgovska znamka

Adidas je razvil svoj svet. Znamka velja za svojstven življenjski stil in po letu 1990, marsikateri posameznik čuti določeno pripadnost Adidasu. Ne samo v športnem svetu, temveč tudi v svetu popularne Pop in Rap glasbe. Mnoge zvezde so nastopile v svojih videospotih, koncertih in v vsakdanjem življenju v oblačilih z značilnimi tremi črtami. Le – te so zaščitene kot blagovna znamka in veljajo za kulten znak Adidasa. Posamezni modeli čevljev iz 1970tih in 1980tih, so bili preveč klasični, vendar so bili zelo dobro sprejeti v kategoriji prosti čas. Vseeno je ali nosite Adidasova športna oblačila, ali oblačila za prosti čas, Hervisov OnlineShop vam ponuja širok repertoar obutve, opreme in tekstila. Poglejte ponudbo, naročite direktno na vaš dom ali v najbližji trgovini.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh