skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-20% dodatnega popusta na vsa Odlo kolesarska oblačila. Uporabite kodo: ODLO20

Preglejte ponudbo

Samo za vikend! Uporabite kodo VRTI-10 za dodatnih 10% popust na vse kar se vrti.*

Nakupuj zdaj
Nazaj
x Zaprite

Benger

Benger je zelo vsestranska športna blagovna znamka, ki jo lahko nosite za vse možne priložnosti: za šport in prosti čas, kot kopalno modo in kot smučarsko obleko. V Hervisovi spletni trgovini na vas čaka zelo pestra ponudba izdelkov te vrhunske blagovne znamke, ki jo lahko čisto preprosto naročite prek spleta, naročeno pa bomo dostavili neposredno domov ali v najbližjo poslovalnico.

akcije  
Odstranite vse filtre x

173 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini
 
Benger 
-62%
Benger 
€ 29.99
namesto € 79.99*

Benger – Priljubljena Hervisova znamka

Popularna Hervisova znamka že skozi vsa leta navdušuje ne le s svojimi kakovostnimi in lepimi dizajni, temveč tudi z veliko raznolikostjo produktov. Njihov generacijski razpon je zelo široko zastavljen: ženske, moški, otroci in tudi starejši – Benger je optimalna znamka za vse ciljne skupine v vseh športih.

Zgodovina Bengerja

Francoska družina Benger je že sredi 18. stoletja delala v tekstilni proizvodnji. Kar se je začelo kot mala družinska družba je v dobi industrializacije kmalu preraslo v veliko podjetje. Ustanovljeno je bilo pred približno 130 leti in se je že v svojih začetkih posvečalo samostojnemu proizvajanju tkanin. Že leta 1911 so proizvajalci črpali ideje iz Amerike in uporabljali najsodobnejše tehnologije za izdelavo kopalk ter spodnjega perila. Njihov izbor se je hitro povečal, saj so mu kmalu dodali še puloverje in oblačila za šport in prosti čas. V 60-ih in 70-ih letih prejšnjega stoletja je bil Benger že uveljavljena znamka v tekstilnem sektorju, ki je v Bregenzu imel okoli 500 zaposlenih.

Novi obraz iste blagovne znamke

Po številnih menjavah lastništva, je Benger sedaj v rokah Hervisa. Vzdrževanje visoke kvalitete in koncept uspeha te vodilne znamke sta v popolni harmoniji s filozofijo in zahtevami Hervisa. Prav zaradi tega razloga lahko v naši Hervis spletni trgovini najdete velik izbor artiklov te znamke. Ponujajo visoko kvalitetno kolesarsko in tekaško opremo za športne aktivnosti ter različne polo majice, srajce in ostala oblačila za prosti čas. Tudi njihove kopalke so prava paša za oči: barvne kopalke vam zagotvaljajo izjemno vzdušje kjerkoli boste plavali. Bikiniji, ki jih lahko poljubno sestavljate glede na barve in številko so tako postale pravi hit. Omeniti moramo tudi njihovo športno perilo za zimske športe. Še posebej priljubljeno je perilo za smučanje, saj je opremljeno z najnovejšimi termo tehnologijami.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh