skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Nazaj
x Zaprite
KTM

Kolesa in dodatna oprema znamke KTM Bike Industries vas pri izletih s kolesom ne bodo pustila na cedilu. KTM Bikes odlikujeta najvišja kompetenca v izdelavi koles in uporaba najnovejših tehnologij.  KTM od gorskega kolesa do električnega kolesa ponuja veliko izbiro koles z vso ustrezno opremo za kolesarjenje. In vse to najdete pri Hervisu po vrhunskih cenah. Torej preprosto naročite prek spleta in naročeno vam bomo poslali domov ali v želeno poslovalnico!

akcije  
Odstranite vse filtre x

12 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini

KTM – moč, stil in inovacije

Leta 2014 je KTM praznoval svoj 50-i jubilej. KTM je tako podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji koles, ki trdo dela na izboljšavah svojih izdelkov ter nenehno uvaja inovativne tehnologije, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi. Če ste profesionalni ali ljubiteljski kolesar, KTM bo izpolnil vaša pričakovanja.

KTM – izdelan v Avstriji

Korenine te Avstrijskega proizvajalca koles segajo nazaj v šestdeseta leta. Prvo KTM kolo z oznako 'Made in Austria' je bilo izdelano že leta 1964. Z uporabo KTM koles v profesionalnem kolesarjenju, predvsem z uspehi poklicnih športnikov, kot sta na primer Walter Oerberger in Walter Bronca, pa je znamka v sedemdesetih letih postala znana po vsem svetu.

Od gorskih do električnih koles

KTM se specializira ne samo za kolesa za profesionalni šport, temveč proizvaja tudi visoko kakovostna kolesa za prosti čas. V Hervis spletni trgovini boste našli zelo različne modele njihovih koles. Od koles za otroke in mlade, do cross, treking in gorskih koles, Hervis ponuja najboljša kolesa po najboljših cenah. Tudi na področju e-koles ima KTM široko ponudbo. E-kolesa so v zadnjem času vedno bolj priljubljena, saj so primerna tako za rekreativce, kot tudi za zahtevne športnike, ki so že zdavnaj spoznali, da lahko z e-kolesom dosežeš daljše razdalje in si tako postavljaš višje cilje. Opremljena z močnimi Bosch, Shimano ali Panasonic motorjem in LCD ekranom, KTM E-kolesa svojim uporabnikom ponujajo modern in sofisticiran dizajn. V Hervis spletni trgovini lahko najdete tako e-kolesa s košarico za praktično mestno uporabo, kot tudi tista za bolj zahteven teren. Pri KTM so vsi sestavni deli električnih koles sestavljeni v skladu z najvišjimi kakovostnimi zahtevami, sodobne metode testiranja pa zagotavljajo da kolesa dosegajo najboljše standarde.  Zaradi široke ponudbe koles pa lahko v Hervis trgovini poiščete tudi KTM kolesarska oblačila. Njihove kolesarske majice in hlače imajo futuristični dizajn in bodo vedno pritegovale poglede, ne glede na to, katero kolo vozite. Poleg teg KTM ponuja še kolesarske rokavice in čevlje, ki jih prav tako lahko naročite preko spleta. Vaše kolo lahko dostavimo na dom, kjer si ga nastavite po vaši meri, ali pa se prepustite, da vam ga nastavi naše tehnično osebje. Ta praktična storitev vam je na voljo z doplačilom. Takoj ko bo vaše kolo v trgovini, vas bo naše osebje kontaktiralo in se z vami pogovorilo o dodatnih vprašanjih ali željah. Upoštevali bomo vse vaše želje in vas poklicali, ko bo kolo pripravljeno za sprejem v naši poslovalnici.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh