skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-20% dodatnega popusta na vsa Odlo kolesarska oblačila. Uporabite kodo: ODLO20

Preglejte ponudbo

Samo za vikend! Uporabite kodo VRTI-10 za dodatnih 10% popust na vse kar se vrti.*

Nakupuj zdaj
Nazaj
x Zaprite

La Sportiva

To Italijansko družinsko podjetje vam ponuja obutev in oblačila za vaše gorske športe. Če plezate, hodite po gorah ali se preprosto sprehajate v naravi, z La Sportiva znamko ste popolno opremljeni, da se spopadete z goro. Naročite prek spleta že zdaj in začnite vašo pustolovščino!

akcije  
Odstranite vse filtre x

13 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini

La Sportiva oblačila in čevlje lahko preprosto naročite na spletni strani Hervis. Pripravite se na vašo naslednjo gorsko avanturo.

La Sportiva je italijansko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo čevljev in oblačil za gorske športe. Ustanovljeno je bilo v Severni Italiji ob vznožju Dolomitov, kjer je Narciso Delladio v 20-ih letih najprej izdeloval lesene čevlje in usnjene škornje za kmete in gozdarje v dolini. Obrt je bila dobro sprejeta in je postala osnova za znamko La Sportiva. Že proti koncu 40-ih let je moral Delladio najemati prve delavce za pomoč pri proizvodnji, saj je povpraševanje po njegovih čevljih tako narastlo. Leta 1950 se je firmi pridružil še njegov sin in tako so nastali prvi smučarski čevlji. Predstavljena je bila znamka La Sportiva. Sčasoma so se firmi pridružili tudi ostali njegovi sinovi, in sredi 80-ih let se je njihov fokus proizvodov preusmeril na plezanje. To je bil korak, ki jim je odprl vrata k uspehu, saj so z razvojem plezalnega čevlja s firmo pritegnili svetovno pozornost. Še danes so plezalni čevlji zelo pomembni za uspeh La Sportive.

Danes je La Sportiva znana tudi po produkciji robustne obutve za pohodništvo. Naj bo za pohodništvo, treking ali preprosto izlete, La Sportiva čevlji so priljubljeni predvsem zaradi dobre obdelave in uporabe sodobnih tehnologij. Nanjo prisegajo tudi profesionalni plezalci, gorski tekači in turni smučarji.

 

La sportiva oblačila

Strastni planinci vedo, kako pomembna je prava izbira oblačil za plezanje, tek ali izlete. Poleg La Sportivinih čevljev vam v Hervis spletni trgovini ponujamo širok nabor La Sportiva jaken in hlač. Tudi pri oblačilih sledijo svetovnim tehnološkim standardom. Odlikuje jih zračnost, toplotna izolacija, vetro in vodo odbojni materiali, njihova tehnologija Primaloft pa tako dosega najsodobnejše standarde. Naročite La Sportiva izdelke na spletni strani Hervis že danes in odkrijte ugodne cene pohodniških čevljev in oblačil te najboljše italijanske znamke.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh