skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-20% dodatnega popusta na vsa Odlo kolesarska oblačila. Uporabite kodo: ODLO20

Preglejte ponudbo

Samo za vikend! Uporabite kodo VRTI-10 za dodatnih 10% popust na vse kar se vrti.*

Nakupuj zdaj
Nazaj
x Zaprite

Nike

Nike je že leta velik sponzor atletom po vsem svetu. Njihovi športni čevlji, kot na primer klasični Air Max, so popularni čevlji za tek in fitnes. Prav tako so priljubljeni tudi kot čevlji za prosti čas, saj jih lahko kombiniramo z različnimi stili. Odkrijte raznolikost znamke Nike v naši Hervis spletni trgovini. Naročite preko spleta, mi pa vam bomo izbrane artikle dostavili na vaš dom.

 

akcije  
Odstranite vse filtre x

294 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini
Nike 
-30%
Nike 
€ 34.99
namesto € 49.99*

Dosežite maksimalno izvajanje z Nike

Nike je svetovno znana Ameriška znamka s športnimi izdelki. Mnogi športniki so veliki navdušenci in uporabniki izključno Nike obutve in oblačil.

Nike – Vodilna svetovna znamka v športni industriji

Zagotovo vsak pozna črno kljukico, slavni logo znamke Nike. Znamka nosi ime po grški boginji zmage »Nike«. Prva kolekcija inovativne in revolucionarne športne obutve pod imenom Nike, je prišla na trg leta 1971, pod vodstvom bivšega trenerja Williama Jaya Bowermana in poslovneža Philipa Hampsona Knighta. Nike-ova obutev se je prvotno ponašala predvsem s svojo lahkotnostjo glede na ostalo obutev na Ameriškem trgu in z revolucionarnim profiliranim podplatom. Že po sedmih letih delovanja podjetja, je znamki uspelo prodreti tudi na evropski trg. Podjetje je svojo znamko oglaševalo predvsem s svetovno znanimi športniki. S tem so utrjevali svoj položaj v svetu športne obutve in opreme. Nike je v svoje vrste zvabil mnoge svetovno znane športnike. Med njih sodi tudi svetovna košarkarska zvezda Michael Jordan. Skupaj so osnovali košarkarske copate, katerim je sledila istoimenska znamka »Air Jordan«. Izreden uspeh hčerinskega podjetja, je dokončno potrdil znamko Nike v svetu športa in prostega časa. Nike ni ustavil svojega razvoja pri košarki, ampak se je podal tudi na atletske steze, v športne dvorane, na nogometne zelenice, tenis igrišča itd.. V devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je bila znamka Nike ena izmed vodilnih sponzorjev v nogometnem svetu. Kot glavni sponzor, so zastopali brazilsko nogometno reprezentanco, mnoge nogometne klube po svetu in tudi posamezne športnike. Danes, je med njimi tudi portugalski nogometaš Christiano Ronaldo, ki ima svojo športno kolekcijo. Nike je zastopan tudi na področju golfa in kolesarstva. Svoji kolekciji opreme imata tudi Tiger Woods in Lance Armstrong.

Raznolikost artiklov Nike

Od samega začetka Nike proizvaja visoko kakovostno športno opremo, še posebej inovativno športno obutev. Njihova obutev je znana predvsem po raznolikosti modelov v različnih barvah in različicah, kar privablja mnoge ljudi. Vendar Nike se ne ponaša samo z videzom, temveč so cenjeni tudi po svoji kvaliteti in funkcionalnosti ter težnji po odličnosti. Nike ni samo vodilen v športni obutvi, temveč tudi na področju tekstilnih izdelkov v svetu prostega časa in športa. Oblačila in ostali izdelki Nike, so iz vrhunskega materiala najvišjih standardov, obdelani z najvišjo tehnologijo.

Kliknite na Hervisovo spletno trgovino in odkrijte kaj vse vam ponuja Nike. Izdelke naročite preko spleta in mi jih bomo dostavili na vaš dom ali v najbližjo Hervisovo poslovalnico.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh