skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Nazaj
x Zaprite
Salomon

Prilagodljiva ponudba izdelkov Salomon ima na voljo številne izdelke za najrazličnejše vrste športa za outdoor področje in področje zimskega športa. V Hervisovi spletni trgovini odkrijte opremo, obutev in obleko za vrste športa, (kot so npr.: smučanje, turno smučanje in pohodništvo) in dostavili vam jih bomo neposredno na vaš dom ali v želeno poslovalnico!

akcije  
Odstranite vse filtre x

127 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini
 

Salomon – vsestranska znamka v Hervisovi spletni trgovini

Ljubitelji rekreacije na prostem enostavno ljubijo in cenijo vodilno znamko Salomon, zlasti zaradi raznolikosti ponudbe. Znamka se postavlja s širokim naborom izdelkov, od opreme, do oblačil ter obutve za vsako aktivnost in najrazličnejše športne panoge.

Salomon – od družinskega podjetja do globalne blagovne znamke

Družinsko podjetje Salomon je bilo ustanovljeno leta 1947 v mestu Annecy, na jugu Francije. Sprva je bilo podjetje usmerjeno v proizvodnjo smučarskih vezi, kjer so imeli veliko prostora za inovacije. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja se je sin George odločil, da usmerijo svoj razvoj in proizvodnjo v varovalne vezi in v smučarske vezi z avtomatskim aktiviranjem. S to revolucionarno inovacijo, se je podjetje v sedemdesetih letih prebilo na svetovni trg športne opreme in vrh alpskega smučanja. Leta 1980 je podjetje predstavilo tržišču svoj prvi smučarski čevelj. V sledečem desetletju so svoj razvoj in proizvodnjo razširili še na pohodniško obutev in v obutev za rekreacijo na prostem, s čimer so prodrli na celoletni trg.

Raznolikost za ženske, moške in otroke

Danes Salomon proizvaja oblačila, obutev in opremo za najrazličnejše športne aktivnosti. Če ste ljubitelj aktivnosti na prostem, kot na primer planinarjenje in tek, potem boste več kot zadovoljni z izdelki Salomon. Posamezni kosi opreme, kot so: nahrbtniki, pohodni čevlji in oblačila, so narejeni in prilagojeni vašim potrebam tako, da so udobni in odporni v vseh vremenskih pogojih in na različnih terenih. Kljub vsemu, je znamka Salomon še vedno najbolj prepoznavna v svetu alpskega smučanja, kjer veljajo za pionirje in vodilne proizvajalce zimske opreme. Mnogi alpinisti, smučarjiturni smučarji, deskarji na snegu, smučarski tekači in drugi zimski navdušenci, že vrsto let zaupajo znamki Salomon, da bodo dobili najboljše, za svoje avanture v zimski pokrajini. V zadnjem času se je Salomon pridružil ostalim blagovnim znamkam na področju oblačil za prosti čas in rekreacijo. S svojimi kolekcijami klasičnega športnega stila in funkcionalnostjo oblačil, zadovoljujejo mnoge navdušence nad športnim videzom.

 

Ali smo vas prepričali o prednostih Salomona? Potem kliknite na Hervisovo spletno trgovino in odkrijte kaj vse vam  Salomon ponuja. Izdelke naročite preko spleta in mi jih bomo dostavili na vaš dom ali v najbližjo poslovalnico.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh