skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-20% dodatnega popusta na vsa Odlo kolesarska oblačila. Uporabite kodo: ODLO20

Preglejte ponudbo

Samo za vikend! Uporabite kodo VRTI-10 za dodatnih 10% popust na vse kar se vrti.*

Nakupuj zdaj
Nazaj
x Zaprite

Under Armour

Znamka Under Armour je že dolgo let zelo poznana znamka športnih izdelkov, ki v zadnjih letih beleži velik uspeh. Veliko športnikov ter športnih asov prisega na njihovo opremo ter funkcionalna športna oblačila.Znamka Under Armour je že dolgo let zelo poznana znamka športnih izdelkov, ki v zadnjih letih beleži velik uspeh. Veliko športnikov ter športnih asov prisega na njihovo opremo ter funkcionalna športna oblačila.

akcije  
Odstranite vse filtre x

76 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini

Pred dvajsetimi leti je Under Armour začel s produkcijo baseball ter košarkarskih oblačil in športnega perila. Tudi za hokej, ameriški nogomet in različne druge športe izdelujejo najrazličnejšo opremo kot so na primer ramenski ščitniki za hokej. Že vrsto let je tako v njihovi kolekciji moč zaslediti športne majice, hlače in čevlje. Danes je znamka zelo uspešna in priljubljena, saj opremlja mnogo nogometnih reprezentanc v Ameriki, prav tako pa opremlja še drugje po svetu v različnih športnih panogah.

Under Armour je bila prva znamka, ki je ustvarila oprijeta oblačila s funkcijo regulacije temperature. Ta tehnološko visoko-kakovostna ter funkcionalna predelava oblačil se je tako hitro razširila, da je Under Armour postal priljubljen tudi med vojaki. V neugodnih podnebnih regijah s toplo klimo njihovo perilo pomaga pri uravnavanju telesne temperature.

Veliko profesionalnih športnikov je tako sponzoriranih s strani znamke Under Armour. Komedijant in bodybuilder Dwayne »The Rock« Johnson, svetovna šampionka Lindsey Vonn, zvezda ameriškega nogometa Tom Brady in baseball igralec Bryce Harper so sami eni izmed uspešnih športnikov, ki prisegajo na izdelke uspešne znamke Under Armour. Znamka je namreč tudi uradni partner Avstrijske smučarske reprezentance in tako aktivno podpira avstrijsko profesionalno smučanje.

Under Armour se je kot znamka uspešno uveljavila tudi v sektorju oblačil in obutve za prosti čas. Čeprav se večinoma osredotočajo na proizvajanje športnih izdelkov, pa se je uspešno zasidrala tudi kot znamka življenjskega stila. Njihove torbe in nahrbtniki se nosijo v vsakodnevnem življenju, prav tako kot majice, hlače in puloverji. Under Armour stoji za aktivnim življenjskim stilom, zato je njihov logo, ki je sestavljen iz prepletenih začetnic U in A, zadnje čase vedno bolj prepoznaven. 

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh