skok do vsebin skok do navigacijskega menija

Uporabite kodo 30NAD150 za 30€ popusta pri nakupu nad 150€.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down

Vaude

Gibanje je za duha in telo zelo pomembno ter nam pogosto ponuja oddih od stresnega vsakdanjika. Ali plezanje, kampiranje, kolesarjenje ali preprosto samo pohodništvo, vsi potrebujemo nekaj gibanja za uravnoteženo življenje. Pri tem pa je treba paziti na pravilno opremo. V Hervisovi spletni trgovini na vas čaka pestra ponudba izdelkov Vaude, s katerimi ste odlično opremljeni za vsako outdoor dogodivščino. Naročite zdaj čisto preprosto prek spleta in naročeno opremo Vaude vam bomo udobno dostavili na dom!

akcije  
Odstranite vse filtre x

0 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini
0 izdelkov najdenih
 

Z Vaude ste pripravljeni na vsako pustolovščino!

Ljubitelji športov v naravi se nanašajo na Vaude opremo, oblačila in čevlje že dolga leta. Še posebej ljubiteljem trajnostnih produktov, je ta znamka, ki daje velik pomen pravičnemu plačilu svojih delavcev ter visoki kakovosti materialov, zelo ljuba. Poleg partnerstva s svetovno organizacijo za zaščito narave (WWF) ter nemško alpsko zvezo, je družba že od leta 2010 del fundacije Fair Wear.

Vaude – Trajnostna oprema za športne aktivnosti v naravi

Znamko Vaude je leta 1974 ustanovil Nemec Albrecht von Dewitz in je vse do danes ostala v lasti njegove družine. Poimenovanje izhaja iz začetnic ustanovitelja, saj se njegov priimek, vD, izgovarja Vaude. Sprva so se osredotočali predvsem na prodajo nahrbtnikov ter gorsko športno opremo. Kasneje so prepričali tudi s svojimi šik in športnimi izdelki za prosti čas. Njihovi nahrbtniki in torbe na trgu izžarevajo prijeten občutek 'hippie' blagovne znamke.

Podjetje je že v svojih začetkih dajalo veliko poudarka na trajnostno proizvodnjo, kar ji je leta 2015 tudi prineslo naziv najbolj trajnostne nemške znamke. Njihova funkcionalna oblačila za športne aktivnosti v naravi je namreč mogoče 100% reciklirati.

Raznolikost izdelkov Vaude

Vaude, znamka, ki je znana predvsem po svoji gorski opremi, ime velik nabor svojih izdelkov. Njihovi šotori so znani kot zelo praktični in trpežni, zato so zelo priljubljeni pri plezalcih. V njihovi ponudbi lahko poleg oblačil in opreme za kampiranje, pohodništvo in plezanje, najdete tudi vrsto izdelkov za kolesarjenje za vse vremenske razmere. Njihovo ponudbo lahko najdete na naši spletni strani. Še posebej so priljubljeni Vaude kolesarski nahrbtniki, ki so primerni za daljše ture in na katere prisegajo tako rekreativci kot tudi profesionalci. Preverite Vaude ponudbo v naši spletni Hervis trgovini in naročite svojo Vaude opremo za naslednjo športno avanturo v naravi že zdaj. Hervis vam bo vaše naročilo dostavil na dom ali v bližnjo trgovino, kjer ga lahko prevzamete.

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh