skok do vsebin skok do navigacijskega menija

Black Friday vikend akcija na spletu! -25% na vse*! Koda za kupon: BLACKFRIDAY25

Klik
Nazaj
x Zaprite
Usmerjen trening s fitnes napravo
Vadbene postaje in fitnes naprave so prav tako kot ergometri, domače naprave in tekalna steza, izjemno trendovski. Vedno več ljudi odkriva prednosti treniranja doma. Vadbena postaja je posebej primerna za ljudi, ki si želijo raznolikega treninga. Če ste tudi vi športnik, ki ga to zanima in želite definirati različne dele mišic, vam še posebej priporočamo naprave renomiranih proizvajalcev, kot so Kettler in Finnlo
akcije  
Odstranite vse filtre x

0 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini
0 izdelkov najdenih
 

Usmerjen trening z vadbeno postajo in fitnes napravo

Vadbene postaje in fitnes naprave lahko uporabite za individualen in raznolik trening celotnega telesa. S pomočjo teh naprav boste krepili različne mišične skupine in na splošno izboljšali telesno pripravljenost. Naprave so kombinacija različnih vadbenih naprav, s katerimi boste lahko načrtovali raznolik trening, ki bo ustrezal vašim individualnim potrebam, kot je npr. krožni trening. K temu sodi:

     potisk na ravni klopi,

     izteg nog,

     biceps, triceps in leg curl

     metuljček (Butterfly),

     potegi za različne vaje rok in nog,

     trebušnjaki (Sit Up).

Vse te funkcije vam ponujajo možnost zelo raznolikih vaj, s katerimi boste lahko okrepili različne mišične skupine. Pri tem se boste urili tako v vzdržljivosti kot tudi v moči.

Še ena velika prednost vadbenih postaj je, da jo lahko hkrati uporablja več oseb. To je za gospodinjstvo z več športniki še posebej razveseljivo. Naši modeli priznanih proizvajalcev, kot sta Kettler in Finnlo vas ne bosta razočarala.

Vadbene postaje so za optimalno izgradnjo mišic nepogrešljive. Nahajajo se v vsaki boljši fitnes dvorani. Če ste torej odločili preoblikovati svoje telo in ga spraviti v formo, je vadbena postaja odlična pomoč za dosego vaših ciljev.

Sami se odločite, kje in kako boste trenirali. Seveda se lahko kadarkoli obrnete tudi na svetovalce v naši poslovalnici, svojo vadbeno postajo in fitnes napravo pa naročite prek spletne trgovine in dostavili vam jo bomo na dom. Če ste pa svojo vadbeno postajo že odločili, jo lahko preprosto naročite v Hervisovi spletni trgovini.
14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh