skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Asics

Asics, vrhunski proizvajalec športnih čevljev in športne obutve, že leta prepričuje s svojimi razvoji za tek. Vendar tudi v drugih vrstah športa, kot so fitnes in tenis ter ne nazadnje tudi v prostem času, se lahko Asics pohvali z visokokakovostnimi čevlji in funkcionalnimi oblačili. Prepričajte se sami in naročite Asicsove izdelke po odličnih cenah v Hervisovi spletni trgovini.

Asics - Najbolj prodajani artikli

 • review.brackets
  Asics 
  Winter Performance
  Tekaške rokavice
  € 24.99
 • Asics 
  Gel Galaxy 9
  Moška tekaška obutev
  € 79.99
 • GT-1000 5
  -11%
  review.brackets
  Asics 
  GT-1000 5
  Moška tekaška obutev
  € 79.99 namesto € 89.99
ASICS TEK ASICS TEK
POPOLNA TEKAŠKA OPRAVA
Asics 
Stripe Top
Moška tekaška majica
€ 34.99
Kupi zdaj
Stripe Top
ASICS - DON'T RUN, FLY
Ogled videa
Moške tekaške hlače
Moške tekaške hlače
STRECH KOMPRESIJSKE TEKAŠKE HLAČE
Asics 
Asics Stripe Kneetight
Moške tekaške hlače
€ 49.99
Kupi zdaj
STRECH KOMPRESIJSKE TEKAŠKE HLAČE
Asics 
Stripe Knee Tight
Moške tekaške hlače
€ 49.99
Kupi zdaj
ASICS TRENING ASICS TRENING
POPOLNA ŠPORTNA OPRAVA
Asics 
Windstopper Tight
moške tekaške hlače
€ 99.99
product sold out Kupi zdaj
Windstopper Tight
ASCIS - WANT IT MORE
Ogled videa
Ženska majica
Ženska majica
Aktivna ženska majica za vsakodnevno vadbo v fitnesu
Asics 
Workout Top
Ženska majica
€ 29.99
Kupi zdaj
Aktivna ženska majica za vsakodnevno vadbo v fitnesu
Asics 
Workout Top
Ženska majica
€ 29.99
Kupi zdaj

Asics - Kakovost z zgodovino

Asics se je obvezal v razvoj in izdelavo visoko kvalitetnih izdelkov, za maksimalno udobje v športnih aktivnostih, ki pomagajo telesu do najboljših rezultatov. Ime »Asics« je kratica latinskega pregovora »Anima sana in corpore sano«, kar pomeni »zdrav duh v zdravem telesu«. Pregovor pa ni samo iztočnica za ime, temveč je tudi osnovna filozofija podjetja: »Za kreacijo produkta je potrebno upoštevati fizične zahteve, telo in duha v skupni harmoniji.« Vsak, ki je že nosil čevlje Asics, je že podoživel filozofijo podjetja.

Zgodovina Asics-a

Asics ima dolgoletno tradicijo razvijanja in izdelovanja športne obutve. Podjetje je ustanovil Kihachiro Onitsuka leta 1949 v mestu Kobe na Japonskem, z idejo, da šport povezuje ljudi in podpira skupnost. Sprva se je podjetje Onitsuka Co. Ltd. usmerilo v razvoj košarkarske obutve, kaj kmalu so razvoj usmerili še v tekaško obutev. Uspehi športnikov na večjih mednarodnih tekmovanjih, s športno obutvijo Onitsuka Tiger, je podjetju prinesel velik uspeh ter s tem potrditev in utrditev na trgu športne obutve. Podjetje Asics se lahko pohvali z mnogimi revolucionarnimi inovacijami, ki so izboljšale funkcionalnost športne obutve. Najbolj prepoznavne med njimi so: odprtine za zrak, predvsem na obutvi za daljše razdalje, špice ali čepki na atletskih copatih in ukrivljenost navzgor pri prstih, za boljši celostni korak pri teku. Z združitvijo podjetij Onitsuka Tiger, GTO in JELENK se je podjetje leta 1977 preimenovalo v ASICS Co., ki danes velja za eno od vodilnih proizvajalcev športne obutve na svetu. Leta 2002 se je podjetje odločilo, da ponovno oživi nekdaj popularno kolekcijo športne obutve Onitsuka Tiger.

Asics za tekaške športe

Ni važno ali si profesionalni ali ljubiteljski tekač, par Asics čevljev ne sme manjkati v tvoji omari. Zakaj? Modeli Asics obutve imajo najpomembnejše karakteristike dobrega tekaškega čevlja: stabilnost, blaženje, udobje in optimalna vodljivost tekaškega koraka. Vse te karakteristike so izjemno pomembne za pozitivno tekaško izkušnjo, ki vam jih mora prinesti tekaška obutev. Asics konstantno stremi k nadaljnjemu razvoju in izboljšavam v športni industriji. Težnjo po nadaljnjem razvoju je podjetje leta 1990 potrdilo z ustanovitvijo lastnega raziskovalnega inštituta za športne znanosti v mestu Kobe (Research Institute of Sports Science). Asics je najbolje poznan po zmernih cenah za visoko kvaliteto, a najbolje je da se prepričate sami. Hervis vam ponuja pestro kolekcijo tekaških čevljev Asics za ženske, moške in otroke. Pri nas najdete tudi najboljšo ponudbo vseh Asics izdelkov. Če še vedno niste prepričani o svoji najprimernejši tekaški obutvi, lahko zaprosite za uporabo profesionalne Hervisove naprave za analizo stopal v vsaki poslovalnici Hervis. Samo v Hervisu se lahko dogovorite za profesionalno analizo stopal s strani ASICS. Termine za vaš ASICS FOOT ID najdete na naši spletni strani.

Fit in vedno za ples z Asics-om

Seveda pa se repertoar japonske znamke ne konča pri tekaški in košarkarski športni obutvi. V Hervisu boste našli tudi Asicsovo obutev in oblačila za fitnes in obutev za tenis. Poglejte si našo spletno ponudbo znamke Asics in svoje najljubše izdelke naročite kar preko spleta. Vaš izbor bomo dostavili na vaš dom oziroma na želeni naslov.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh