skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
somealttext

Kettler

Kettler se že leta posveča razvoju izdelkov za prosti čas. V podjetju je na prvem mestu spodbujanje zabave v prostem času. Naročite izdelke za igro in šport za mlado in staro preprosto prek spleta in v Hervisovi spletni trgovini odkrijte različne Kettlerjeve fitnes naprave.

 • Axos Sprinter 3
  -22%
  Kettler 
  Axos Sprinter 3
  Tekalna steza
  € 849.99 namesto € 1,099.00
 • Axos CURO M
  -33%
  Kettler 
  Axos CURO M
  eliptični trenažer
  € 399.99 namesto € 599.99

S Kettlerjem aktivno uživaj prosti čas

Kettler je znamka, ki ponuja zelo vsestranske produkte. Skupna točka vseh izdelkov tega nemškega podjetja, ki variirajo od sobnih koles do mize za namizni tenis, je, da vsi prispevajo k aktivni zabavi. To poslanstvo jih vodi že od leta 1949, odkar so začeli proizvajati prve izdelke za prosti čas. Med njihove najbolj znane spadajo Kettcar, sobno kolo Golf in prvo aluminijasto kolo. Do danes si podjetje nenehno prizadeva za nadaljnji razvoj, ki prispeva k aktivnemu preživljanju prostega časa.

Zabava in igre s Kettlerjem

Še posebej na področju zabavne rekreacije ima Kettler veliko za ponuditi. Prefinjeno oblikovane mize za namizni tenis, ki jih lahko uporabljamo tako v dvorani kot tudi na prostem, zagotavljajo zabavo s prijatelji in z družino. Veliko izdelkov ponujajo tudi za mlajše, od gugalnic in toboganov do boba. Seveda nič ni bolj zabavno od vožnje na kolesih. Kettler je zato razvil nekaj svojih različic Kettcar-ov, izdeluje pa tudi skiroje, ki so zelo priljubljeni tako pri fantih kot tudi puncah.

 

Fit od glave do pet

Poleg tega se Kettler ukvarja še z razvijanjem fitnes naprav. Sobna kolesa vsekakor prispevajo k aktivnemu preživljanju prostega časa, poleg sobnih koles pa za fitnes navdušence ponujajo  še mnogo drugih izdelkov:

ergometri

fitnes klopi

tekaške steze

večnamenske fitnes naprave

veslaške fitnes naprave

Z različnimi Kettler napravami je lahko trening prilagojen posebej za vas. Vse Kettler izdelke za prosti čas lahko enostavno naročite v naši spletni trgovini Hervis. Mi vam jih dostavimo na dom ali  pa jih prevzamete v željeni Hervis poslovalnici.

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh