skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down

Mammut

Gibanje na svežem zraku je dobro za telesno kondicijo in je odlična kompenzacija vsakdanjemu stresu. Kampiranje, pohodništvo, plezanje in turno smučanje je le nekaj priljubljenih vrst outdoor športa, s katerimi se z veseljem ukvarja veliko ljudi. Za šport na prostem inv hribih pa je treba biti opremljen. Prav zaradi tega so številni Mammutovi funkcionalni izdelki, ki so na voljo v Hervisovi spletni trgovini in jih lahko čisto preprosto naročite neposredno k sebi domov, posebej primerni za daljše ture v naravi.

Mammut  najboljši  sopotnik za športne aktivnosti na prostem

Športniki na prostem in ljubitelji rekreacije v naravi prisegajo na športna oblačila, obutev in opremo Mammut.

Mammut – vodilni za športne aktivnosti na prostem

Začetki Mammut Sports Group AG segajo v leto 1862. Na začetku so izdelovali vrvi, nato pa so se specializirali za pohodniška oblačila, nahrbtnike, plezalno opremo in drugo. Mammut je trenutno eden vodilnih svetovnih izdelovalcev visoko kakovostnih vrvi za plezanje. Prav tako je ekološko osveščen in zelo znan po različnih športnih produktih. Oblačila so zelo specifično dizajnirana za maksimalno funkcionalnost in so edinstvena na tržišču glede najnovejših tehnologij ter materialov. Mnogo funkcionalnih lastnosti, kot je zračnost, hlajenje, gretje, nepropustnost za veter in vodo, omogoča nepozabne aktivnosti na prostem.

Raznolikost Mammuta

Mammut je najboljša izbira za vse športne aktivnosti na prostem. Še posebej izstopajo z vrhunsko opremo za kampiranje, pohodništvo in plezanje. Mammut izdeluje spalne vreče, opremo za alpinizem, treking obutev, opremo in vse kar potrebujete za pohodništvo. Prav tako imajo najboljšo pohodniško opremo kot je posebej oblikovan nahrbtnih v primeru plazu, posebno opremo za turno smučanje in čelne svetilke.

Poglejte na Hervisovo spletno trgovino in naročite vaše najljubše artikle. Dostavimo  vam jih lahko tudi na dom ali pa enostavno paket brezplačno prevzamete v vaši najbližji Hervisovi poslovalnici.

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh