skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Nike

Nike je že leta velik sponzor atletom po vsem svetu. Njihovi športni čevlji, kot na primer klasični Air Max, so popularni čevlji za tek in fitnes. Prav tako so priljubljeni tudi kot čevlji za prosti čas, saj jih lahko kombiniramo z različnimi stili. Odkrijte raznolikost znamke Nike v naši Hervis spletni trgovini. Naročite preko spleta, mi pa vam bomo izbrane artikle dostavili na vaš dom.

 

Nike - Najbolj prodajani artikli

 • Nike 
  -16%
  Nike 
  € 49.99 namesto € 59.99
 • Nike 
  Mercurial Vapor XI IC
  Otroška dvoranska nogometna obutev
  € 54.99
 • Hangtag Swoosh Tee
  -25%
  Nike 
  Hangtag Swoosh Tee
  Moška majica
  € 14.99 namesto € 19.99
NIKE TEK NIKE TEK
Ženska tekaška obutev
Moška tekaška obutev
Moška tekaška obutev
TEKAŠKI COPAT, KI ODLIČNO DIHA IN NUDI IZJEMNO UDOBJE
Nike 
Flex 2016 RN
Ženska tekaška obutev
€ 89.99
Kupi zdaj
TEKAŠKI COPAT, KI ODLIČNO DIHA IN NUDI IZJEMNO UDOBJE
Nike 
Flex 2016 RN
Moška tekaška obutev
€ 69.99 namesto € 89.99
Kupi zdaj
TEKAŠKI COPAT, KI ODLIČNO DIHA IN NUDI IZJEMNO UDOBJE
Nike 
Flex 2016 RN
Moška tekaška obutev
€ 89.99
Kupi zdaj
NIKE TRENING NIKE TRENING
 • Club Leggings Logo 2
  -33%
  Nike 
  Club Leggings Logo 2
  Ženske pajke
  € 19.99 namesto € 29.99
 • Training Mat 2.0
  -22%
  Nike 
  Training Mat 2.0
  Podloga za vadbo
  € 61.99 namesto € 79.99
 • Pro Combat Hypercool Compression HBR
  -23%
  Nike 
  Pro Combat Hypercool Compression HBR
  Otroška kompresijska majica
  € 22.99 namesto € 29.99
Ženski fitness top
Ženski fitness top
ŽENSKI FITNES TOP IZ DRI-FIT MATERIALA
Nike 
Tank Tomboy GRX
Ženski fitness top
€ 24.99
Kupi zdaj
ŽENSKI FITNES TOP IZ DRI-FIT MATERIALA
Nike 
Tank Tomboy GRX
Ženski fitness top
€ 24.99
Kupi zdaj

Dosežite maksimalno izvajanje z Nike

Nike je svetovno znana Ameriška znamka s športnimi izdelki. Mnogi športniki so veliki navdušenci in uporabniki izključno Nike obutve in oblačil.

Nike – Vodilna svetovna znamka v športni industriji

Zagotovo vsak pozna črno kljukico, slavni logo znamke Nike. Znamka nosi ime po grški boginji zmage »Nike«. Prva kolekcija inovativne in revolucionarne športne obutve pod imenom Nike, je prišla na trg leta 1971, pod vodstvom bivšega trenerja Williama Jaya Bowermana in poslovneža Philipa Hampsona Knighta. Nike-ova obutev se je prvotno ponašala predvsem s svojo lahkotnostjo glede na ostalo obutev na Ameriškem trgu in z revolucionarnim profiliranim podplatom. Že po sedmih letih delovanja podjetja, je znamki uspelo prodreti tudi na evropski trg. Podjetje je svojo znamko oglaševalo predvsem s svetovno znanimi športniki. S tem so utrjevali svoj položaj v svetu športne obutve in opreme. Nike je v svoje vrste zvabil mnoge svetovno znane športnike. Med njih sodi tudi svetovna košarkarska zvezda Michael Jordan. Skupaj so osnovali košarkarske copate, katerim je sledila istoimenska znamka »Air Jordan«. Izreden uspeh hčerinskega podjetja, je dokončno potrdil znamko Nike v svetu športa in prostega časa. Nike ni ustavil svojega razvoja pri košarki, ampak se je podal tudi na atletske steze, v športne dvorane, na nogometne zelenice, tenis igrišča itd.. V devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je bila znamka Nike ena izmed vodilnih sponzorjev v nogometnem svetu. Kot glavni sponzor, so zastopali brazilsko nogometno reprezentanco, mnoge nogometne klube po svetu in tudi posamezne športnike. Danes, je med njimi tudi portugalski nogometaš Christiano Ronaldo, ki ima svojo športno kolekcijo. Nike je zastopan tudi na področju golfa in kolesarstva. Svoji kolekciji opreme imata tudi Tiger Woods in Lance Armstrong.

Raznolikost artiklov Nike

Od samega začetka Nike proizvaja visoko kakovostno športno opremo, še posebej inovativno športno obutev. Njihova obutev je znana predvsem po raznolikosti modelov v različnih barvah in različicah, kar privablja mnoge ljudi. Vendar Nike se ne ponaša samo z videzom, temveč so cenjeni tudi po svoji kvaliteti in funkcionalnosti ter težnji po odličnosti. Nike ni samo vodilen v športni obutvi, temveč tudi na področju tekstilnih izdelkov v svetu prostega časa in športa. Oblačila in ostali izdelki Nike, so iz vrhunskega materiala najvišjih standardov, obdelani z najvišjo tehnologijo.

Kliknite na Hervisovo spletno trgovino in odkrijte kaj vse vam ponuja Nike. Izdelke naročite preko spleta in mi jih bomo dostavili na vaš dom ali v najbližjo Hervisovo poslovalnico.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh