skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
somealttext

Salewa

Salewa je vrhunska blagovna znamka, ko gre za opremo in obleko za outdoor in alpsko področje. Odkrijte aktualne ponudbe v Hervisovi spletni trgovini in naročite izdelke Salewa preprosto prek spleta k sebi na dom ali v želeno poslovalnico. Kajti naslednja hribovska dogodivščina zagotovo že čaka na vas!

 • Salewa 
  MS RAPACE GTX
  Moška pohodna obutev ł 61332-0960
  € 249.99
 • Salewa 
  WS RAPACE GTX
  Ženska pohodna obutev
  € 249.99
 • MS MNT TRAINER
  -18%
  review.brackets
  Salewa 
  MS MNT TRAINER
  Moška hiking obutev
  € 129.99 namesto € 159.99
 • Salewa 
  WS MTN TRAINER
  Ženska hiking obutev
  € 159.99
 • Pura Core
  -25%
  Salewa 
  Pura Core
  Plezalni set
  € 134.99 namesto € 179.99
 • Via Ferrata Premium Attac
  -11%
  Salewa 
  Via Ferrata Premium Attac
  Plezalni set
  € 79.99 namesto € 89.99
 • Vega
  -30%
  Salewa 
  Vega
  Plezalna čelada
  € 69.99 namesto € 99.99
 • Salewa 
  Pura white
  Plezalna čelada | 2300-0010
  € 59.99
 • Arco 26
  -56%
  Salewa 
  Arco 26
  Pohodniški nahrbtnik
  € 34.99 namesto € 79.99

Salewa - pripravi se na svojo naslednjo pustolovščino!

Joseph Liebhart si ob ustanovitvi Salewe v letu 1935 verjetno ni mislil, da bo družba za sedla in usnjene produkte nekoč postala vodilno podjetje za športe na prostem in alpinizem. Svetovno zelo dobro poznana blagovna znamka ima zelo pustolovsko zgodovino.

Od torbice za fotoaparat do smučarske palice

Salewa je mnogim poznana kot blagovna znamka za gorske športe.  To ni bilo vedno tako, saj je nemško pdjetje v zgodnjih začetkih izdelovalo večinoma torbice za fotoaparate.  Kmalu zatem je začela Salewa izdelovati usnjene nogometne  žoge in smučarske palice. To so bili temelji za športe na prostem in alpinizem.  Temu sta, kot revolucija na področju gorskih športov, sledila znameniti Andski nahrbrnik in popolnoma nastavljive lahke dereze. Postopoma je Salewa  naredila inovativne produkte kot je votel vijak za led in tako postala vodilna blagovna znamka na področju alpinizma. Tesno sodelovanje z gorskimi športnimi velikani, kot je Reinhold Messner, je omogočalo podjetju, da testira in izboljšuje svoje produkte. Pri alpinističnih športih je za optimalno gibanje zelo pomembno, da so produkti lahkotni, tako da se odstrani odvečna teža. Zato Salewa razvija nove artikle z nizko težo in visoko odpornostjo. Ne glede na to ali gre za čelado, vponko ali oblačilo, Salewa nudi artikle z nizko težo, ki še vedno kljubujejo skrajnim razmeram v gorah.

Opremite se za gorske športe

Na Hervis Online Store lahko najdete od opreme do številnih drugih artiklov vodilne blagovne znamke za športe na prostem in alpinizem. Raziščite najnovejše ponudbe za taborjenje in naročite online vse kar potrebujete za plezanje ali pohodništvo. Prav tako se lahko za svoje smučarske podvige vrhunsko opremite na Hervis Salewa Online. Naročite svoje najljubše artilkle na Hervis online in jih brezplačno prevzamite v vaši najbližji Hervisovi poslovalnici ali pa jih enostavno naročite na dom – gora te kliče!

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh