skok do vsebin skok do navigacijskega menija

Samo za vikend! Uporabite kodo 20POPUST za 20% popusta na vse neznižano!

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Sports (Stanje 1.6.2015) Hervis Sports (Stanje 1.6.2015)

 

Strinjate se, da se osebni podatki, ki so zbrani v primeru sklenitve pogodbe oz. postopka rezervacije in ki ste jih dali na voljo, shranijo na strežniku podjetja SPAR Avstrija, matičnega podjetja Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H., se obdelujejo in uporabljajo v času trajanje pogodbe (obdelava naročila in obračun). Osebni podatki so vse informacije, na osnovi katerih se lahko posredno ali neposredno identificira osebo, npr. ime, naslov bivališča, naslov e-pošte, itd.

 

Pri shranjevanju in obdelavi vaših podatkov Hervis upošteva avstrijski zakon oz.. – če je potrebno – zakon o zaščiti podatkov, ki velja v vaši državi. Ob upoštevanju stanja tehničnih možnosti in gospodarske upravičenosti bo Hervis uvedel vse ukrepe, da bo zagotovil varnost osebnih podatkov. Še posebej pri opravljanju storitev bo Hervis uporabil take sodelavce in tretja podjetja, ki so se v odnosu do Hervisa zavezali, da bodo spoštovali  podatkovne skrivnosti.

 

Radi vam bomo posredovali informacije o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas. Kadarkoli nas lahko prosite za popravke, brisanje in blokado vaših osebnih podatkov, ki so shranjeni pri nas, in sicer z veljavnostjo v prihodnosti in prekličete soglasje k uporabi vaših podatkov.

 

Za namen, v času preverjanja in v izogib izpadov plačil posredujemo vaše potrebne osebne podatke ponudniku plačilnih storitev - Payment Service Provider PayUnity (www.payunity.com): podatkov o kreditni kartici ne shranjuje Hervis, pač pa PayUnity. Pri prenosu podatkov po SSL naš plačilni partner kodira vaše podatke o kreditni kartici.

 

Za namen in v času priprave naročila, odpreme blaga in obdelave vračila posredujemo vaše potrebne osebne podatke samo podjetjem, ki jih pooblasti Hervis.

 

Uporaba osebnih podatkov pri izbiri Klarne kot vrste plačila 

 

Če ste odločili za plačilne storitve Klarna, račun Klarna in nakup na obroke Klarna kot možnost plačila, ste privolili, da zbiramo naslednje podatke, ki so potrebni za obdelavo nakupa na račun in preverjanja identitete in bonitete: ime in priimek, naslov, datum rojstva, spol, naslov e-pošte, IP-naslov, telefonska številka in podatke, potrebne za obdelavo nakupa na račun, ki so povezani z naročilom, število izdelkov, številka izdelka, znesek računa in davki v odstotku in jih posredujemo Klarni. Posredovanje teh podatkov se izvrši, da lahko Klarna za obdelavo vašega nakupa izda račun z vašo željeno obdelavo računa in da lahko izvede preverjanje identitete in bonitete. Pri tem pa se Klarna v skladu z zveznim zakonom o zaščiti podatkov upravičeno zanima za posredovanje osebnih podatkov kupca in jih potrebuje, da pri bonitetnih agencijah pridobi informacije za namene preverjanja identitete in bonitete.

 

V Avstriji je to naslednja bonitetna agencija:

Deltavista GmbH, Diefenbachgasse 35 1150 Dunaj 

 

V Nemčijo so to lahko naslednje bonitetne agencije:

Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden

Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg

Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremeninfoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden

 

V okviru odločitve o utemeljitvi, izvedbi ali končanju pogodbenega razmerja Klarna zbira in uporablja – ne glede na preverjanja naslovov – tudi informacije o dosedanjem plačilnem vedenju kupca in o verjetnosti takega obnašanja v prihodnosti. Klarna izračuna te vrednosti na osnovi znanstveno priznanega matematično-statističnega postopka. Zato pa bo Klarna med drugim potrebovala tudi vaše podatke o naslovu. Če bi se po tem izračunu izkazalo, da vaša kreditna sposobnost ni zagotovljena, vas bo Klarna o tem nemudoma obvestila.

 

Preklic uporabe osebnih podatkov za Klarno 

 

1. Privolitev, da Klarna uporablja vaše osebne podatke, lahko kadarkoli prekličete. Po potrebi pa ima Klarna še naprej pravico, da obdeluje, uporablja in posreduje osebne podatke, če jih (službe Klarne) potrebuje  za pogodbeno obdelavo plačevanja, če je to zakonsko predpisano, ali če to zahteva sodišče ali organ.

 

2. Samoumevno je, da lahko kadarkoli prejmete informacije o osebnih podatkih, ki jih hrani Klarna. To pravico zagotavlja zvezni zakon o zaščiti podatkov. Če bi si to želeli kot kupec, ali če bi radi Klarni sporočili spremembe v zvezi s shranjenimi podatkov, se lahko obrnete na datenschutz@klarna.de .

 

 

e-novice 

 

Odjava: uporabniki, ki naših e-novic ali naših reklamnih sporočil ne želijo veš prejemati, kliknejo na povezavo "odjava", ki je navedena v vseh e-sporočilih, ki jih pošilja Hervis.

 

 

Hervis SportsClub

 

Uporabnik se strinja, da se lahko podatki, ki jih posreduje Hervis SportsClubu, zbirajo, shranijo  in uporabijo za namene internih raziskav trga in za trženje. To soglasje se lahko kadarkoli prekliče z e-pošto, poslano na office@hervis.si  z veljavnostjo v prihodnosti. Osebni podatki, ki so zbrani v okviru te spletne strani, se shranijo na strežniku podjetja SPAR Avstrija, matičnega podjetja Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H..

 

V skladu z avstrijskimi določili o zaščiti podatkov obravnava Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H. te podatke zaupno in jih uporablja za dejavnosti, povezane s skrbjo za stranke in za trženjske dejavnosti (obračun letnega bonusa, obdelavo vprašanj / poizvedovanj kupcev, pošiljanje reklamnih sporočil po pošti, e-pošti ali SMS). Posredovanje podatkov tretjim je možno izključno za namene obdelave klubskih storitev. Spletno storitev podjetja SPAR Avstrija varujejo sistemi požarnega zidu. Zbrani podatki o uporabnikih so zaščiteni pred dostopom tretjih.

 

Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H.si pridržuje pravico, da po potrebi izključi osebe iz storitev SportsCluba Hervis, če obstajajo tehtni razlogi in če je izključitev stvarno utemeljena.

 
 
 
 
Kaj so piškotki?
 
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v brskalniku. Piškotki se
prenesejo v vaš brskalnik, ko prvič obiščete našo spletno stran. Z vašim naslednjim
obiskom naše spletne strani z uporabo iste naprave/istega brskalnika, piškotek oziroma informacije, ki jih vsebuje, se pošljejo nazaj določeni spletni strani (lastni piškotki) ali drugi spletni strani, h kateri spada
(drugi piškotki). S tem je ugotovljeno, da je bila spletna stran
odprta z določenim brskalnikom in njen status se spremeni, na primer s prikazom 
določene vsebine. Tako si piškotki zapomnijo na primer vaše preference, vaš način uporabe spletne strani in s tem individualizirajo prikazane ponudbe.
 
Nastavitve piškotkov na tej spletni strani
 
Zahtevane piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani, 
uporablja izključno podjetje Hervis in se shranijo le na vašem računalniku med trenutno sejo brskalnika. Primeri zahtevanih piškotkov so:
 
- Shranjevanje vaših odločitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani
- Razporeditev pravilnih artiklov v košarici
- Prijava na naših spletnih straneh
Zahtevane piškotke lahko izključite z nastavitvami brskalnika. Hervis
svetuje svojim uporabnikom, da v tem primeru ne bodo mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani v njenem celotnem obsegu.

Uporaba lastnih piškotkov, ki zahtevajo odobritev na tej spletni strani
 
Piškotki, ki niso nujno potrebni za uporabo spletne strani, kljub temu izpolnjujejo pomembne naloge. Brez njih, funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, niso več na voljo. Vaše nastavitve več ne morejo biti več shranjene in jih je treba na vsaki strani ponovno preveriti. Poleg tega pa
nimamo možnosti, da vam odgovorimo s prilagojeno storitvijo.
 
 
14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh