skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-10% dodatnega popusta na kolesa na spletu. Uporabite kodo: 10KOLESA

Preglejte ponudbo

Uporabite kodo POLETJE25 za 25% popusta na celoten nakup v naši spletni trgovini.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down

Fitnes | Hervis

Tekalna steza je odličen sopotnik za trening od doma. Hervis vam ponuja najboljše modele znamk, kot so Kettler, Hammer. Preprosto naročite prek spleta in takoj začnite s treningom vzdržljivosti kar od doma!
akcije  
Odstranite vse filtre x

486 predlogi

  za naročilo preko spleta
  za rezervacijo v trgovini

Fitnes

Tek je eden izmed najbolj priljubljenih in daleč najbolj razširjenih športov. Teka lahko kdorkoli, najsi bo star ali mlad, profesionalen tekač ali rekreativec. Tek pomaga pri izboljšanju kondicije in zmanjševanju stresa. Ustrezni čevlji za tek, ustrezna tekaška majica in odlično prilegajoče se tekaške hlače  in že lahko začnemo.

Velikokrat na žalost vreme ne sodeluje z nami in takrat moramo priljubljeno jutranjo turo ali turo po deli prestaviti na naslednji dan. Veliko je tekačev, ki v neposredni bližini nima primerne proge za tek: Prav zaradi tega je tekalna steza odlična rešitev za trening teka. In to povsem udobno v zavetju vašega doma.

Na tekalni stezi boste na naraven način trenirali vse mišične skupine. Pri tem boste izboljšali kondicijo. Tekalna steza, ki jo poganja motor, vam pomaga pri nastavitvi hitrosti med tekom. Možna je hitrost do 20 km/h. Na tekalni stezi lahko tako dosežete hitrost, ki je med običajnim tekom ne bi dosegli. Še ena prednost tekalne steze so vgrajeni blažilci. Kot navdušen tekač že veste, da med tekom obremenjujete sklepe. Tekalna steza je zato bistveno bolj prijazna za sklepe in razbremenjuje vaše telo. Tekalne steze imajo vgrajen računalnik, ki zagotavlja optimalen program treninga. Prikazujejo podatke, kot so:

     čas,

     hitrost,

     pretečena razdalja,

     poraba kalorij,

     srčni utrip

in še veliko več. Lahko si sestavite tudi čisto individualne programe treninga, ki bodo ustrezali samo vašim potrebam. Hervis vam v svoji spletni trgovini in poslovalnicah ponuja samo najboljše in tehnološko dovršene naprave, najboljših proizvajalcev, kot je na primer Kettler Kettler Axos Sprinter 3 Laufband.
14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh