skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-10% dodatnega popusta na kolesa na spletu. Uporabite kodo: 10KOLESA

Preglejte ponudbo

Uporabite kodo POLETJE25 za 25% popusta na celoten nakup v naši spletni trgovini.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
HERVIS SPORTS: O podjetju Hervis je mednarodno podjetje s štiridesetletno tradicijo.

Get movin'

Prosto v skladu z motom Get movin' simbolizira / predstavlja HERVIS veselje do gibanja in boljši / pozitiven pogled na življenje. Hervis Sports je v celoti usmerjen na trg in zaupa blagu vodilnih proizvajalcev iz domovine in tujine. In to po najboljši ceni.

Hervis se odlikuje po visoko kompetentnemu prodajnemu programu na področju športa in mode, uravnoteženi ponudbi storitev, (kvalificiranem) strokovnem svetovanju in cenovno agresivni ponudbi. 

Hervis je mednarodno podjetje s štiridesetletno tradicijo. V Sloveniji se je podjetje Hervis d.o.o. pojavilo leta 1997, do danes pa je s šestnajstimi prodajnimi mesti postalo največja in vodilna veriga trgovin za prodajo športe opreme ter oblačil za šport in prosti čas.

V prihodnosti imamo v Hervisu namen dograditi maloprodajno mrežo in zadržati več kot 40 odstotni tržni delež med prodajalci športne opreme. Zvestim in stalnim kupcem želimo poleg servisnih uslug in storitev ponuditi kar največ za športno udejstvovanje in preživljanje prostega časa, pa naj si bo to na področju opreme, obutve in/ali oblačil za šport in prosti čas.

Pestra ponudba sortimenta in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visok nivo strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja, uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.

Predstavljamo vam zgodovino podjetja Hervis ter osnovne poslovne in statistične podatke.

Čeprav strma rast naših naših prodajnih rezultatov kaže, da smo šprinterji, smo hkrati tudi maratonci, saj našega cilja še nismo dosegli.

 
HERVIS SLOVENIJA kontaktni podatki

HERVIS Šport in moda d.o.o., 

Šmartinska cesta 152/G, 1000 Ljubljana

matična številka: 5966574000, 

davčna številka: 22109846

Sodni register: 96/04930 vpisano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani

Tel. št.: 01 587 40 00, 

faks št.: 01 587 40 20, 

elektronski naslov: tajnistvo@hervis.si

HERVIS MEDNARODNO
Hervis International Hervis International

 Z okoli 200 poslovalnicami v domovini (Avstriji) in tujini in prometom 493 milj. EUR v letu 2016 je Hervis eden izmed velikih igralcev v strokovni športni trgovini v Evropi. V minulih letih  je Hervis stavil na trajnostno rast in postavil številne lokacije  v Sloveniji, na Madžarskem, Češke, Hrvaške, v Romuniji in Nemčiji.

 
2012 je Hervis praznoval 40. rojstni dan, v Sloveniji in na Madžarskem pa 15-letnico obstoja, na Češkem 10-letni in na Hrvaškem in v Romuniji 5-letni jubilej.
 
 
•    Lokacije Avstrija
•    Lokacije Nemčija
•    Lokacije Hrvaška
•    Lokacije Slovenija 
•    Lokacije Romunija 
•    Lokacija Češka
•    Lokacije Madžarska
 
 
TRAJNOST V HERVISU Energetska učinkovitost

Za izboljšanje energetske učinkovitosti  uvaja SPAR sistem upravljanja energije v skladu z ISO 50001. Kot 100% hčerinsko podjetja SPARA Österreichische Warenhandels-AG velja to tudi za HERVIS. 

Več informacij

Energetska politika po ISO 50001

Kot dobro uveljavljeno podjetje je SPAR še posebej odgovoren za zaščito okolja, za gospodarno in učinkovito ravnanje z energijo, in za zaščito podnebja.

SPAR se zavezuje, da bo izpolnjeval naslednje energetske smernice:

  • Nakup trajnostno spremenjenega energetskega nabavnega miksa – proč od fosilnih-nuklearnih in k obnovljivim virom energije.
  • Upoštevanje zakonskih energetskih norm in norm za zaščito podnebja predstavlja za nas minimalne zahteve.
  • Zavezujemo se, da se bomo stalno izboljševali na področju lastnih energetskih storitev in storitev za zaščito podnebja, še posebej  pri storitvah, povezanih z energijo, in se trudili zmanjševati vplive na okolje.
  • Skrbimo za gospodarsko trajnost v regiji, ker z oddanimi naročili v veliki meri sodelujemo pri dodani vrednosti in ustvarjanju delovnih mest na trgu.
  • Podpiramo šole, visoke šole in druge pedagoške ustanove, da bi pri prebivalcih medgeneracijsko vzbudili močno okoljsko zavest.
  • Za lastne nepremičnine in naprave veljajo načela okolju prijaznega obratovanja ob racionalni rabi virov. Sem sodi tudi nakup energijsko učinkovitih naprav in storitev.
  • Pri gradbenih in sanacijskih projektih ravnamo pri načrtovanju in uporabljenih izkušnjah po okolju prijaznih in energetsko učinkovitih načelih, da bi bili vplivi na okolje, biotsko raznovrstnost in pokrajino minimalni.
  • Zbiramo in dokumentiramo podatke o pomembnih vplivih na okolje in ukrepih. V poročilu o trajnosti, ki ga pripravljamo vsaki dve leti, zlasti upoštevamo našo klimatsko bilanco in obveščamo javnost o storitvah za zaščito okolja in podnebja.
 
©SPAR / Werner Krug ©SPAR / Werner Krug
SPAR AVSTRIJA Matično podjetje

Skupina SPAR Avstrija je srednjeevropska trgovska skupina v avstrijski lasti. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1954 na Tirolskem in v Salzburgu, danes pa je Skupina SPAR prisotna že v osmih državah (Avstrija, severno-vzhodna Italija, Slovenija, Madžarska, Hrvaška, Romunija in Nemčija).

 
Obdelujemo tri poslovna področja: trgovina z živili (SPAR, EUROSPAR, INTERSPAR), načrtovanje, opremljanje in obratovanje nakupovalnih centrov (SES Spar European Shopping Centers) in športna trgovina (Hervis). 
Več informacij najdete na www.spar.at/unternehmen
 
14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh