skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-10% dodatnega popusta na kolesa na spletu. Uporabite kodo: 10KOLESA

Preglejte ponudbo

Uporabite kodo POLETJE25 za 25% popusta na celoten nakup v naši spletni trgovini.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
IMPRESUM in NAVODILA ZA UPORABO

 Izdajatelj in lastnik medija oziroma spletne strani

 
HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152/G, 1000 Ljubljana
 
matična številka: 5966574000, davčna številka: 22109846
 
Tel. št.: 01 587 40 00, faks št.: 01 587 40 20, elektronski naslov: tajnistvo@hervis.si
 
Navodila za uporabo
 
Uporaba te spletne strani poteka pod sledečimi pogoji: uporabniki te spletne strani izjavljajo, da se strinjajo s temi pravili in soglašajo, da HERVIS v nobenem primeru ne more odgovarjati za uporabo te spletne strani.
 
Cene, navedene na spletni strani, so v evrih (vključno z DDV-jem). Pridržana je pravica do odprave očitnih napak v ceni.
 
Uporabnik soglaša, da se smejo HERVIS SportsClub-u dani podatki uporabljati, zbirati, obdelovati in shranjevati za interne spletne tržne raziskave in za namen trženja, kakor tudi za posredovanje informacij o novih produktih in ponudbah. To soglasje se lahko kadarkoli prekliče z učinkom za naprej po elektronski pošti na sportsclub@hervis.si.
 
V kolikor bodo podatki zaradi izpolnitve naročila posredovani zunanjim ponudnikom storitev, ki zagotavljajo po naročilu HERVIS-a storitve za namene oskrbe strank in za vodenje aktivnosti trženja, so le-ti vezani na določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov. HERVIS bo upoštevajoč stanja tehničnih zmogljivosti in gospodarske sprejemljivosti skladno s 24. členom v zvezi s 1. odst. 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov določil vse ukrepe za zagotavljanje varstva osebnih podatkov. HERVIS se bo za opravljanje njegovih storitev posluževal le sodelavcev, ki se bodo HERVIS-u zavezali pri delu upoštevati tajnost osebnih podatkov.
 
HERVIS si pridržuje pravico osebe iz HERVIS-ove SportsClub službe izključiti, in sicer v primeru, ko za to obstajajo prepričljivi razlogi in je izključitev objektivno upravičena.
 
Vsa vsebina (besedila, slike, zvočne datoteke, animacija in filmi) in dizajn HERVIS-ove spletne strani služijo zgolj kot podatki našim kupcem in so avtorsko zaščiteni. Izseki spletne strani se lahko kopirajo, shranjujejo in nadalje obdelujejo zgolj za zasebne namene. Za podjetniško uporabo je potrebno izrecno pisno soglasje.
 
Uporaba spletne strani poteka na lastno odgovornost oziroma tveganje. HERVIS ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino tujih spletnih strani, na katere se napotuje s hiperpovezavo. Vsi podatki te ponudbe uživajo varstvo po vsakokrat veljavnem Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah.
 
 
14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh