skok do vsebin skok do navigacijskega menija
HERVIS SPORTSCLUB UKVARJANJE S ŠPORTOM SE OBRESTUJE!

 Postanite član brezplačnega Hervisovega kluba in izkoristite številne ekskluzivne ponudbe in ugodnosti:

 
Do 4% letnega bonusa
Ukvarjanje s športom se obrestuje: pri vsakem nakupu s kartico Hervis SportsClub se vrednost nakupa prišteje vsoti na vašem klubskem računu. Seštevajo se vsi nakupi izdelkov, tudi po znižanih, akcijskih in razprodajnih cenah, prav tako se k skupnemu prometu prištejejo plačila storitev.
 
Višja vsota nakupov vam ob koncu vašega obračunskega leta prinese višji letni bonus:
 
 
nad  200 EUR
2%
nad 500 EUR
3%
nad 1.000 EUR
4%

 

 

Ob izteku obračunskega leta seštevanja vaših nakupov prejmete po pošti dobropis za letni bonus, če ste dosegli vsaj prvo bonusno stopnjo. Dobropis lahko izkoristite za nakup v kateri koli Hervisovi poslovalnici v vaši servisni državi.

 

Družinski bonus: 4 kartice, 1 račun

Z družinskim bonusom lahko povečate svoj letni bonus. Družina lahko prejme do 4 kartice, promet pa se beleži na skupnem računu. Ob prevzemu kartic določite nosilca družinskega bonusa, na čigar računu se bo beležil skupni promet kartic vseh družinskih članov. Edini pogoj za pridobitev družinskega bonusa je isto stalno prebivališče. Nosilec družinskega bonusa bo tudi prejemnik vseh informacij ter dobropisa za letni bonus.

 

Izredne ponudbe za izredne člane

Kot član Hervisovega SportsCluba boste vedno znova deležni izrednih ponudb. Na klubskih nakupovalnih dnevih, s klubskimi popusti ali klubskimi boni ne boste prihranili le denarja, pač pa boste tudi zbirali vsoto za vaš letni bonus. O aktualnih ponudbah vas bomo pravočasno obveščali po pošti, elektronski pošti ali na klubski spletni strani.

 

Več kot pošteno: garancija vračila denarja

Kot član kluba lahko v roku 6 tednov tudi brez računa vrnete neuporabljene izdelke v originalni embalaži. Ob predložitvi Hervisove športne kartice vam povrnemo kupnino. Vračilo denarja je možno samo v tisti državi, kjer ste izdelek kupili. Garancija vračila denarja ne velja v primeru akcije "Vzemi 3, plačaj 2"

 

Ker se vedno ne prilega: Garancija zamenjave

Če kot član kluba iz katerega koli razloga niste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga kupili v eni izmed Hervisovih poslovalnic, ga lahko v roku 6 tednov tudi brez računa zamenjate – tudi po prvi uporabi, če izdelek ostane nepoškodovan in čist. Izdelek vam zamenjamo ob predložitvi Hervisove športne kartice. Zamenjava izdelka je možna samo v tisti državi, kjer ste izdelek kupili.

 

Fitnes doma: brezplačna dostava

Vi se ukvarjate s športom, mi dostavljamo: brezplačna dostava do 20 kilometrov večjih in težjih izdelkov kupljenih v eni od poslovalnic Hervis. Kot članu kluba se vam ni potrebno ukvarjati s prevozom velikih in težkih izdelkov kot so fitnes naprave, saj jih brezplačno dostavimo od trgovine nakupa prav do vaših vhodnih vrat.

 

Hervis Sportsclub vas popelje po Evropi

V mednarodni Hervisov športni klub so poleg Slovenije vključene še Avstrija, Češka in Madžarska. V teh državah ste kot imetnik Hervisove športne kartice deležni vseh ugodnosti Hervis SportsCluba.

 

Brezplačna takojšnja včlanitev

Članstvo v Hervisovem športnem klubu je povsem brezplačno in ne predstavlja nobenih obveznosti, deležni ste samo ugodnosti. Član lahko postanete takoj, kadarkoli, v kateri koli Hervisovi trgovini.

 

Na voljo smo vam:

Klubska info telefonska številka: 080 87 97

e-pošta: sportsclub@hervis.si 

 

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh