skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-10% dodatnega popusta na kolesa na spletu. Uporabite kodo: 10KOLESA

Preglejte ponudbo

Uporabite kodo POLETJE25 za 25% popusta na celoten nakup v naši spletni trgovini.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
HERVIS SPORTSCLUB UKVARJANJE S ŠPORTOM SE OBRESTUJE!

 Postanite član brezplačnega Hervisovega kluba in izkoristite številne ekskluzivne ponudbe in ugodnosti:

 
Do 4% letnega bonusa
Ukvarjanje s športom se obrestuje: pri vsakem nakupu s kartico Hervis SportsClub se vrednost nakupa prišteje vsoti na vašem klubskem računu. Seštevajo se vsi nakupi izdelkov, tudi po znižanih, akcijskih in razprodajnih cenah, prav tako se k skupnemu prometu prištejejo plačila storitev.
 
Višja vsota nakupov vam ob koncu vašega obračunskega leta prinese višji letni bonus:
 
 
nad  200 EUR
2%
nad 500 EUR
3%
nad 1.000 EUR
4%

 

 

Ob izteku obračunskega leta seštevanja vaših nakupov prejmete po pošti dobropis za letni bonus, če ste dosegli vsaj prvo bonusno stopnjo. Dobropis lahko izkoristite za nakup v kateri koli Hervisovi poslovalnici v vaši servisni državi.

 

Izredne ponudbe za izredne člane

Kot član Hervisovega SportsCluba boste vedno znova deležni izrednih ponudb. Na klubskih nakupovalnih dnevih, s klubskimi popusti ali klubskimi boni ne boste prihranili le denarja, pač pa boste tudi zbirali vsoto za vaš letni bonus. O aktualnih ponudbah vas bomo pravočasno obveščali po pošti, elektronski pošti ali na klubski spletni strani.

 

Več kot pošteno: garancija vračila denarja

Kot član kluba lahko v roku 6 tednov tudi brez računa vrnete neuporabljene izdelke v originalni embalaži. Ob predložitvi Hervisove športne kartice vam povrnemo kupnino. Vračilo denarja je možno samo v tisti državi, kjer ste izdelek kupili. Garancija vračila denarja ne velja v primeru akcije "Vzemi 3, plačaj 2"

 

Ker se vedno ne prilega: Garancija zamenjave

Če kot član kluba iz katerega koli razloga niste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga kupili v eni izmed Hervisovih poslovalnic, ga lahko v roku 6 tednov tudi brez računa zamenjate – tudi po prvi uporabi, če izdelek ostane nepoškodovan in čist. Izdelek vam zamenjamo ob predložitvi Hervisove športne kartice. Zamenjava izdelka je možna samo v tisti državi, kjer ste izdelek kupili.

 

Fitnes doma: brezplačna dostava

Vi se ukvarjate s športom, mi dostavljamo: brezplačna dostava do 20 kilometrov večjih in težjih izdelkov kupljenih v eni od poslovalnic Hervis. Kot članu kluba se vam ni potrebno ukvarjati s prevozom velikih in težkih izdelkov kot so fitnes naprave, saj jih brezplačno dostavimo od trgovine nakupa prav do vaših vhodnih vrat.

 

Hervis Sportsclub vas popelje po Evropi

V mednarodni Hervisov športni klub so poleg Slovenije vključene še Avstrija, Češka in Madžarska. V teh državah ste kot imetnik Hervisove športne kartice deležni vseh ugodnosti Hervis SportsCluba.

 

Brezplačna takojšnja včlanitev

Članstvo v Hervisovem športnem klubu je povsem brezplačno in ne predstavlja nobenih obveznosti, deležni ste samo ugodnosti. Član lahko postanete takoj, kadarkoli, v kateri koli Hervisovi trgovini.

 

Na voljo smo vam:

Klubska info telefonska številka: 080 87 97

e-pošta: sportsclub@hervis.si 

 

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh