skok do vsebin skok do navigacijskega menija
Nove ponudbe in akcije:

Samo v četrtek, 20. julija 2017

za izbrane člane Hervis SportsClub

Z vašo kartico Hervis SportClub imate samo v četrtek, 20. julija 2017, priložnost za nakup vseh oblačil, obutve in opreme z dodatnim, kar 20% popustom. Kupon s popustom lahko izkoristite tudi za tiste artikle, katerih cene so znižane do 50% v velikem poletnem znižanju. Prav tako ponujamo to posebno priložnost tudi vsem tistim, ki raje nakupujete v naši spletni trgovini, saj lahko kodo za popust unovčite tudi pri spletnem nakupu.

Kupon za popust: ESHOP20

Želimo vam še veliko poletnih radosti.

Še niste včlanjeni v nač klub? Včlanite se na spletnem mestu Hervis SportsClub.

740x430_IBIZA_Red_+logo_V5.jpg 740x430_IBIZA_Red_+logo_V5.jpg

Odpelji nagrado

Osvoji vikend vožnjo z novo SEAT Ibizo in druge privalčne nagrade

Preberite si pravila nagradne igre!

Click & Collect_740X430.jpg Click & Collect_740X430.jpg

 

Izberite možnost plačila Click & Collect in prihranite!

 

Enostavno plačajte preko spleta in koristite brezplačno poštnino, ter prevzemite izdelek  v vaši izbrani oz. najbližji Hervisovi poslovalnici.

 

 

 

Čestitamo nagrajencem:
MC_Roland-Garros_NAGRAJENEC_05-2017_BANNER_740x430px_v1.jpg MC_Roland-Garros_NAGRAJENEC_05-2017_BANNER_740x430px_v1.jpg

Ogled seznama nagrajencev: KLIK:

2 in 3 nagrado sta prejela:

Boštjan Bertossi

Marjan Brus


Čestitamo vsem nagrajencem

mesec_el_mobilnosti_nagrajenci_735x350 SLO.jpg mesec_el_mobilnosti_nagrajenci_735x350 SLO.jpg
www SLO_449x300 pix.jpg www SLO_449x300 pix.jpg

PLAČAJTE Z MASTERCARD® ALI MAESTRO® BREZSTIČNO KARTICO

Ko se odločite za rekreacijo na prostem ali dvoranske športe, lahko v trgovinah Hervis vedno najdete primerno športno opremo za vse priložnosti, ne glede na letni čas.

Če široki ponudbi dodate še dodatno ugodnost, verjamemo, da si boste že naslednji torek označili na koledarju, saj vam ob torkih Mastercard prinaša še dodatnih 10 % popusta! Naredite dobro odločitev in VSAK TOREK koristite dodatnih 10 % popusta v trgovinah Hervis, ob plačilu z Mastercard ali Maestro brezstično kartico.

Popust velja tudi za že znižane izdelke. Akcija traja do konca leta 2017.

Opombe: Ne velja za izdelke, označene s 1. ceno ali VIP ceno.

Ne velja pri nakupu darilnih bonov.

Več o Mastercard in Maestro brezstičnih karticah si preberite na spodnji povezavi:

> klik <

nakup na obroke 740X430.jpg nakup na obroke 740X430.jpg

NAKUP NA OBROKE

1. DINERS CLUB ALI AMERICAN EXPRES - Možnost plačila od 2 do 12 obrokov - Minimalni znesek obroka je 25€ (npr: 50€/2 obroka, 75€/3 obroki…)

2. NLB – MASTERCARD, VISA ali KARANTA - Možnost plačila na 3,6, 12 ali 24 obrokov - Minimalni znesek obroka 50€ (npr: 150€ / 3 obroki, 300€ / 6 obrokov…)

 

Nakup na obroke je mogoč preko opcije Click & Collect in Rezervacije v trgovini.

Pri nakupu preko spletne trgovine Hervis.si izberite opcijo Click & Collect. Izdelek prevzamete v Hervis trgovini, ki si jo izberete sami, ter plačate na obroke kar na blagajni trgovine.

suunto1-SLO.jpg suunto1-SLO.jpg

SUUNTO AMBIT 3 VERTICAL

NADGRADITE TRENINGE IN SPREMLJAJTE SVOJE VZPONE, KAR MED AKTIVNOSTJO!

SUUNTO predstavlja novega člana v družini AMBIT3! Nova multi-športna GPS ura AMBIT 3 VERTICAL bo osvojila vse zahtevne outdoor navdušence, ki veliko svojega časa posvetijo načrtovanju vzponov in spustov ter spremljanju celotnega treninga že med samo aktivnostjo, v realnem času. 

Novi Ambit3 Vertical združuje izjemno lahko konstrukcijo, z vgrajenim altimetrom, barometrom, grafičnim prikazom vzpona in spusta, vibracijskimi opozorili ter multi-športnimi funkcijami za različne športne aktivnosti. Tako kot ostale ure iz AMBIT3 kolekcije, tudi ta beleži vašo hitrost ter razdaljo, med tem ko bosta intenzivnost treninga in čas okrevanja prikazana ob uporabi Suunto Smart senzorja za merjenje srčnega utripa. Novi ročni instrument AMBIT3 VERTICAL je ura za resne avanturiste in športnike, ki združuje značilne Suunto funkcije za šport na prostem, hkrati pa omogoča trajanje baterije tudi do 100 ur. 

Z novim Ambit3 Vertical boste profil višinske razlike vaše poti spremljali že med aktivnostjo, kar na zaslonu ure. Vzpon je prikazan v realnem času, videli pa boste tudi, koliko spusta oz. poti vam je še ostalo. Zgodovina aktivnosti in vzponov se bo grafično shranjevala. Tako boste lahko spremljali vašo dnevno, tedensko in mesečno aktivnost za nazaj, preverili čase vzponov in tako ostali motivirani za naprej.

>> KUPITE SEDAJ

Obvestilo-449x300-SLO.jpg Obvestilo-449x300-SLO.jpg

Družba Hervis d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

14 dnevna­ pravica do­ vračila 14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh