skok do vsebin skok do navigacijskega menija

-10% dodatnega popusta na kolesa na spletu. Uporabite kodo: 10KOLESA

Preglejte ponudbo

Uporabite kodo POLETJE25 za 25% popusta na celoten nakup v naši spletni trgovini.

NAKUPUJ ZDAJ
Hervis Club Iskanje poslovalnice
Meni      
mega-count-button-down
NOVA DIMENZIJA NAKUPOVANJA povsem po vaši meri MORE WAYS TO SHOP

 Dobrodošli v Hervisovem večkanalnem nakupovalnem svetu, kjer sami odločate kje, kdaj in kaj boste kupili: neposredno v trgovini, na spletu ali preko mobilne naprave. Boste svoj nakup vzeli takoj s seboj domov, ali pa boste izbrane izdelke raje naročili v spletni trgovini in se odločili za brezplačno dostavo v poslovalnico ali neposredno k vam domov: vi odločate, kakorkoli vam je pač najljubše!

In če imate kdaj le malo časa za nakupovanje, lahko kar od doma ali s pomočjo pametnega telefona kjerkoli že ste udobno preverite, če je izdelek ki ga želite na voljo v vaši velikosti v vaši najbližji poslovalnici – in ga takoj tudi rezervirate! 

Uživajte v novi dobi nakupovanja!

 

NOVA DIMENZIJA NAKUPOVANJA

NOVA DIMENZIJA NAKUPOVANJA

 

Click & Reserve

rezervirajte prek spleta, prevzemite in plačajte v poslovalnici

Želite, še preden obiščete katero naših poslovalnic vedeti, ali je izdelek, ki ga iščete na zalogi? Brez težav. Pri nas lahko odslej od doma, ali celo med potjo iz vaše mobilne naprave udobno in hitro preverite razpoložljivost izbranega izdelka, in si le-tega z enim samim klikom na miško tudi rezervirate v vam najbližji Hervisovi poslovalnici. Rezervirano nato prevzamete in plačate v tej poslovalnici.

 

 

Click & Collect

plačajte prek spleta, prevzemite v poslovalnici 

Prevzemite blago, ki ste ga naročili preko spleta v vaši najbljižji Hervisovi poslovalnici – in to brez stroškov dostave. Naročite izbrane artikle iz domačega fotelja, jih plačajte in jih nato prevzamite v izbrani Hervisovi poslovalnici – in to BREZ STROŠKOV DOSTAVE! 

 

Mobile

Bodite tudi med potjo vselej na tekočem 

Želite na hitro preveriti našo najnovejša ponudbo? Brez težav. Odslej lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu s pomočjo vaše mobilne naprave tudi kadar ste iz doma izkoristite trenutek prostega časa in enostavno ter udobno izberete, kupite ali zgolj rezervirate kaj iz Hervisove bogate ponudbe.

 

Order in store

Naročite blago v naši poslovalnici in dostavili vam ga bomo domov

Imate vprašanja v zvezi z izdelkom v spletni trgovini in se želite preden se odločite za nakup še vseeno posvetovati z enim od naših strokovno usposobljenih prodajalcev? Brez težav. V naši poslovalnici lahko izbran izdelek preko tabličnega računalnika preprosto naročite na spletu skupaj z enim naših prodajalcev – tako boste tudi med spletnim nakupovanjem deležni strokovnega svetovanja, izbran izdelek pa vam bomo po želji dostavili na dom, ali v izbrano Hervisovo poslovalnico.

 

 
 
 

100.000 izdelkov v SPLETNI TRGOVINI 

Odkrijte vse športne svetove in blagovne znamke, ki vam jih ponujamo 

Ali v vam najbližji poslovalnici Hervisa niste našli iskanega izdelka izbrane blagovne znamke za športno zvrst ki jo iščete? Preverite še našo spletno ponudbo. V naši spletni trgovini boste našli izjemen izbor športne in modne obutve, oblačil ali opreme priznanih blagovnih znamk.

 
 

Strokovno svetovanje 

Več glav več ve. Skupaj z našimi prodajalci boste s pomočjo tabličnih računalnikov zagotovo našli artikel ki ga iščete! 

Imate vprašanja v zvezi z določenim izdelkom in ne veste, na kaj morate biti pozorni denimo pri nakupu tekaške obutve? Obiščite nas v eni izmed naših poslovalnic. Naši sodelavci, kvam bodo tudi s pomočjo tabličnih računalnikov radi svetovali. Skupaj boste zagotovo našli pravi izdelek za vas!

 

 

 

Zamenjava preko spleta naročenih artiklov v poslovalnici  

Preprosto. Brezplačno. 

Ste v naši spletni trgovini kupili čevelj in pri pomerjanju doma ugotovili, da vam je premajhen? Brez težav. Izdelke, ki ste jih naročili v naši spletni trgovini lahko brez vsakršnjih težav povsem enostavno in udobno zamenjate v katerikoli Hervisovi poslovalnici!

 

Plačilo v poslovalnici   

Plačajte kot vam je ljubo

V naših poslovlanicah lahko preko tabličnih računalnikov kupujete na spletu, placate pa s kreditno ali plačilno kartico, ali pa z gotovino na blagajni. Kot ste navajeni. Kakorkoli vam je ljubše. V Hervisu to ni noben problem.

 

Mastercard  

Brezstično plačevanje z Mastercard® ali Maestro® kartico vsak torek v trgovinah Hervis prinaša dodatnih 10 % popusta*.

 * Popust velja tudi za že znižane izdelke, ne velja pa za izdelke, označene s 1. ceno ali VIP ceno. Prav tako ne velja pri nakupu darilnih bonov.

 

.

 
Hervis_SLO_940px.jpg

14 dnevna­ pravica do­ vračila
14 dnevna­ pravica do­ vračila
SSL Zaščita
SSL Zaščita
Brezplačna ­ vračila
Brezplačna ­ vračila
Pogoji ­ poslovanja
Pogoji ­ poslovanja
na vrh na vrh